Het kost extra energie om dan weer opnieuw aan de slag te gaan.  Hier is dus nog behoorlijk winst te behalen voor de gemeenten met name op het gebied van ontschotten.
Dolmans sluit partnerschip met HAS Hogeschool
13 mrt 2020
Mart Hoppenbrouwers
LIMBURG
Mart-Hoppenbrouwers-Pasfoto

Dolmans Landscaping Group gaat een intensieve samenwerking aan met HAS Hogeschool. De samenwerking zorgt ervoor dat jonge groentalenten bij Dolmans de mogelijkheid krijgen om kennis en ervaring uit praktijk op te doen. Door middel van stages, bedrijfsbezoeken, gastcolleges en beroepsopdrachten leren zij hun toekomstig werkveld uitgebreid kennen.

Mart Hoppenbrouwers, commercieel directeur: “We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. We vinden het belangrijk om kennis over ons vakgebied en maatschappelijke thema’s binnen onze branche met jonge talenten te delen. Middels deze samenwerking willen we de groentalenten opleiden voor de toekomst en hen enthousiast maken voor onze prachtige, groene buitenruimte.”

Dolmans Landscaping Group gaat een intensieve samenwerking aan met HAS Hogeschool.

In opdracht van het waterschap Drents Overijsselse Delta heeft Dolmans Landscaping Services Noord de invasieve, exotische waternavel verwijderd.

Sociaal ondernemen is een dikke meerwaarde voor je bedrijf

Als Dolmans Landscaping Group hebben we ruim 200 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Dat vraagt van ons extra begeleiding en aansturing, maar levert ons als bedrijf ook veel op. Gemotiveerde medewerkers die boven zichzelf uitstijgen en meer opleveren dan waar ze in eerste instantie voor ingeschat werden.

Je ziet in de praktijk dat bij het wegzetten van opdrachten geld en tijd leidende principes zijn.

Uitbreiding met tweede eigen maatwerkafdeling in België

Dolmans Landscaping Services, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, start haar tweede eigen maatwerkafdeling in België. Afgelopen week opende het allround groenvoorzieningsbedrijf in Antwerpen haar tweede vestiging in België. Met haar eigen maatwerkafdeling wil Dolmans Landscaping Services mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven op een job.

Gezonde bomen leven langer, kosten minder en leveren meer op.

Samenwerken in bouwteams voor beter resultaat

Werken in bouwteamverband neemt in populariteit toe. Aanbestedende diensten voeren steeds meer projecten uit in bouwteams. Bij deze contractvorm is er sprake van een samenwerking tussen de opdrachtgever en één of meerdere deskundigen. Er wordt vroegtijdig informatie uitgewisseld om tot een goed resultaat te komen. Met deze aanpak kunnen we klanten vele voordelen bieden. Fred Knibbeler, Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs, legt uit waarom.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.