De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten.
Samen gezond, met oog voor elkaar
31 mrt 2020
ERWIN JANSSEN
LIMBURG
Erwin Janssen

Beste relatie,
Wat leven we momenteel in een onwerkelijke en bizarre tijd! Van een tijd waarin we gewend zijn er geregeld op uit te gaan, af te spreken met vrienden en familie, naar een tijd waarin we letterlijk afstand van elkaar moeten houden. Binnen een paar weken is Nederland en de hele wereld getroffen door het Coronavirus. Ongeacht in welke business je zit, iedereen wordt geraakt.

Wij mogen van geluk spreken dat onze activiteiten voor het grootste gedeelte gewoon doorgaan. Onze medewerkers kunnen hun dagelijkse werk nog steeds met veel enthousiasme uitvoeren. Uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM en de nodige extra maatregelen die we binnen ons bedrijf hebben getroffen. Zo maken zij gebruik van hun eigen gereedschap, vinden de instructies van projectleiders in grote ruimtes of buiten plaats en wordt in kleine bedrijfswagen met één persoon gereden. De 1,5 meter afstand-regel wordt zowel op onze vestiging, naar het werk toe als op het werk te allen tijde nageleefd.

We zijn ervan overtuigd dat wij met deze maatregelen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, hun families én onze klanten kunnen waarborgen. Die zorg heeft op dit moment onze hoogste prioriteit. Binnen het directieteam volgen we de ontwikkelingen natuurlijk op de voet en zullen we, waar nodig, extra maatregelen treffen.

Niemand kan voorspellen hoe de komende weken eruit gaan zien. Daarom wens ik jou veel gezondheid en wijsheid toe om de juiste koers te blijven varen. Samen gezond, met oog voor elkaar. Laten we dat vooropstellen. Want ook al leven we en werken we wat meer zonder elkaar, samen staan we sterk.

Stay safe!

Erwin Janssen
algemeen directeur

Dolmans Landscaping Group is een familiebedrijf met aandacht voor groen en elkaar. We zijn gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen.

Jouw toekomst starten in het groen?

Wil jij je toekomst starten in het groen? Kies dan voor een leerwerktraject. Dit betekent dat je vier dagen per week bij ons mag stage lopen en één dag per week naar school gaat.

Het kost extra energie om dan weer opnieuw aan de slag te gaan.  Hier is dus nog behoorlijk winst te behalen voor de gemeenten met name op het gebied van ontschotten.

Dolmans sluit partnerschip met HAS Hogeschool

Dolmans Landscaping Group gaat een intensieve samenwerking aan met HAS Hogeschool. De samenwerking zorgt ervoor dat jonge groentalenten bij Dolmans de mogelijkheid krijgen om kennis en ervaring uit praktijk op te doen. Door middel van stages, bedrijfsbezoeken, gastcolleges en beroepsopdrachten leren zij hun toekomstig werkveld uitgebreid kennen.

In opdracht van het waterschap Drents Overijsselse Delta heeft Dolmans Landscaping Services Noord de invasieve, exotische waternavel verwijderd.

Sociaal ondernemen is een dikke meerwaarde voor je bedrijf

Als Dolmans Landscaping Group hebben we ruim 200 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Dat vraagt van ons extra begeleiding en aansturing, maar levert ons als bedrijf ook veel op. Gemotiveerde medewerkers die boven zichzelf uitstijgen en meer opleveren dan waar ze in eerste instantie voor ingeschat werden.

We denken graag mee

Mocht je vragen hebben over onze werkzaamheden of graag een toelichting willen krijgen over de maatregelen die we hanteren? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen Dolmans Landscaping Group.