DLG   Nieuwsbericht   Kerstwens   Banner
Blijven ontwikkelen is onze tweede natuur
18 dec 2023
Erwin Janssen
 
Dolmans-Landscaping-Group-Erwin-Janssen

In 2023 hebben we laten zien dat we bij Dolmans Landscaping Group alles in huis hebben om op eigen kracht verder te groeien. Daarmee bedoel ik zeker niet alleen de 10% autonome omzetgroei die we hebben behaald, maar ook de verdere verbreding van onze activiteiten en de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. 

Groei zit echt in ons DNA en daar geven we op alle mogelijke manieren richting en invulling aan. Zo geloven we sterk in differentiatie. We koesteren de diversiteit aan markten waarin we actief zijn. De mooie mix van klantgroepen en sectoren werkt uitstekend voor ons en die veelkleurigheid gaan we de komende jaren verder versterken.

Daarnaast hebben we flinke groeiambities voor onze ontwerp-, onderzoek- en adviesactiviteiten. Nu al geven we met ruim 40 mensen vorm en inhoud aan de groene ruimte in Nederland en België. Aan de voorkant meedenken en adviseren over o.a. duurzaamheid en biodiversiteit bij ruimtelijke ontwikkeling, geeft veel voldoening. Het is een manier om de expertise die we de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd om te zetten in strategische meerwaarde voor onze klanten. Zo bieden we oplossingen in het hele spectrum van landscaping, van de snoei van een enkele boom tot ecologisch meerjarenadvies.

De klant kan altijd op ons rekenen, ongeacht de omvang of complexiteit van zijn vraag. Die klantfocus is de essentie van ons strategisch plan 2024-2028. We willen de komende 5 jaar het betrouwbaarste, leukste en toonaangevendste landscapingbedrijf zijn. Vertrouwen is hierbij de basis. Dat een groot deel van onze opdrachtgevers al vele jaren klant is, bevestigt het vertrouwen dat zij in ons hebben. We gaan er alles aan doen om dat zo te houden.

Dat lukt alleen met tevreden medewerkers die zich echt betrokken en verantwoordelijk voelen. Dat zij die verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk krijgen, blijkt wel uit het feit dat we wederom het Great Place To Work certificaat hebben gehaald. Trots, kameraadschap, plezier en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, zijn allemaal onderdeel van de certificering.

We willen iedereen binnen ons bedrijf de ruimte geven om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen. Dat doe ik zelf ook al ruim 30 jaar en voor mij is nu het moment gekomen om het stokje over te dragen aan Pepijn Reijnders. Ik ken Pepijn al ruim 25 jaar persoonlijk en ben ervan overtuigd dat hij de juiste CEO is om verdere invulling te geven aan de huidige visie en ambities van Dolmans Landscaping Group.

De manier waarop Pepijn de afgelopen weken verbinding heeft gemaakt in de verschillende regio's en vestigingen laat zien hoe snel hij Dolmans Landscaping Group tot zijn natuurlijke habitat heeft gemaakt. Uiteraard blijf ik als eigenaar vanuit een ondersteunende en toezichthoudende rol actief betrokken bij dit prachtige bedrijf en de ontwikkeling die we de komende tijd gaan doormaken.

We danken u hartelijk voor het vertrouwen en de mogelijkheden die u ons afgelopen jaar weer heeft geboden en wensen u een uitdagend en inspirerend 2024!

Namens de Dolmans familie,

Erwin Janssen

DLG   Nieuwsbericht   Pepijn Reijnders nieuwe CEO en Erwin Janssen in RvC

Pepijn Reijnders nieuwe CEO en Erwin Janssen in RvC van Dolmans Landscaping Group

Beste klanten en relaties,
In de afgelopen decennia zijn jullie als klant en/of relatie van groot belang geweest voor Dolmans Landscaping Group! We hebben met en voor jullie waardevolle projecten gerealiseerd, en als CEO ben ik enorm dankbaar voor deze mooie samenwerking. Zonder jullie was ons bedrijf niet één van de grotere en gerespecteerde groenbedrijven op de Nederlandse en Belgische markt geworden.

DLG   Nieuwsbericht   Strukton Rail beheer   1

Strukton Rail en Dolmans tekenen contract bermbeheer Limburg

Dolmans is het komende jaar verantwoordelijk voor het volledige bermbeheer langs het spoor in Limburg. Trots zijn wij op dit mooie project! Het tekenen van het contract werd dan ook een officieel moment waarbij alle verantwoordelijken voor dit project elkaar opnieuw ontmoetten. Patrick van Dongen (Businessline Manager Strukton) en Joep Caris (COO Dolmans Landscaping Group) tekenden het contract.

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.