Belangrijke aandachtspunten in de bouwteamfase van het project waren: de samenwerking met de opdrachtgever.
Durf samen te kiezen voor bouwteams!
27 september
DLG
 

Ook in de groensector wordt steeds vaker in bouwteamverband gewerkt. Hierbij is er geen bovenliggende partij die de overhand heeft of individueel verantwoordelijk is voor de te nemen besluiten. Dit zorgt er bij een goed werkend bouwteam voor dat alle aspecten gedegen worden belicht in de ontwerpfase en daarmee veel onvoorziene problemen kunnen worden voorkomen tijdens de realisatie.

Hoe wij dit aanpakken legt onze Commercieel Manager Buddy Wijnands uit in een onlangs verschenen artikel in de grootste online bouwspecial van Nederland: Groen bouwen, nu en in de toekomst. Een samenwerking tussen Groenbouwen Pro en De Bloeimeesters. Lees het artikel hier.

DLG   Nieuwsbericht   Pepijn Reijnders nieuwe CEO en Erwin Janssen in RvC

Pepijn Reijnders nieuwe CEO en Erwin Janssen in RvC van Dolmans Landscaping Group

Beste klanten en relaties,
In de afgelopen decennia zijn jullie als klant en/of relatie van groot belang geweest voor Dolmans Landscaping Group! We hebben met en voor jullie waardevolle projecten gerealiseerd, en als CEO ben ik enorm dankbaar voor deze mooie samenwerking. Zonder jullie was ons bedrijf niet één van de grotere en gerespecteerde groenbedrijven op de Nederlandse en Belgische markt geworden.

DLG   Nieuwsbericht   Strukton Rail beheer   1

Strukton Rail en Dolmans tekenen contract bermbeheer Limburg

Dolmans is het komende jaar verantwoordelijk voor het volledige bermbeheer langs het spoor in Limburg. Trots zijn wij op dit mooie project! Het tekenen van het contract werd dan ook een officieel moment waarbij alle verantwoordelijken voor dit project elkaar opnieuw ontmoetten. Patrick van Dongen (Businessline Manager Strukton) en Joep Caris (COO Dolmans Landscaping Group) tekenden het contract.

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.