DLG  Nieuwsbericht  Boom voor goede doel  1
Boom voor het goede doel
11 mrt 2023
DLG
 

Eind 2022 vond een veiling plaats voor het HersenStrijdFonds. Dit fonds zet zich in voor het onderzoek naar nieuwe behandelingen om de gevolgen van hersenletsel in een vroeg stadium te beperken.

DLG  Nieuwsbericht  Boom voor goede doel  2

Tijdens de ‘Hersenstrijd' veiling stelden wij, in samenwerking met Oostwegel Collection, een mooie Amberboom ter beschikking. Deze boom heeft inmiddels met veel zorg en vakmanschap een mooi nieuw thuis gevonden in de indrukwekkende tuin van kasteel Vliek in Ulestraten. We wensen de bewoners en bezoekers van de kasteeltuin heel veel plezier met deze mooie nieuwe aanwinst. Met aandacht voor groen én elkaar.

DLG  Nieuwsbericht  Boom voor goede doel  5

DLG  Nieuwsbericht  Social Return Award  1

Social Return Award

Dolmans Landscaping Services Noord heeft de Social Return Award in ontvangst mogen nemen. Een mooie waardering door Werk in Zicht voor onze activiteiten rondom het bieden van kansen voor mensen in re-integratie trajecten.

DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  1

Oog voor meer dan groen

Geslaagd! Wij hebben wederom het PSO 30+ certificaat van Prestatieladder Socialer Ondernemen behaald. Een belangrijke pijler in onze strategie. Dit maakt ons het grootste groenbedrijf in Nederland met een personeelsbestand dat voor meer dan 30% bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.