DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  1
Oog voor meer dan groen

17 feb 2023

DLG

 

Geslaagd! Wij hebben wederom het PSO 30+ certificaat van Prestatieladder Socialer Ondernemen behaald. Een belangrijke pijler in onze strategie. Dit maakt ons het grootste groenbedrijf in Nederland met een personeelsbestand dat voor meer dan 30% bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  2

De omgeving is voor ons meer dan alleen ‘groen’. Wij zetten vol in op ontwikkeling, waardering, begeleiding en opleiding. Iedereen kan zichzelf zijn en is onderdeel van de Dolmans familie.

DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  3

Trots op onze collega’s die al jaren een maatschappelijk verantwoorde dimensie geven aan ons groenaanleg en -beheer. Samen verbeteren we het leefklimaat voor mens én natuur!

DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  4

DLG  Nieuwsbericht  Boom voor goede doel  1

Boom voor het goede doel

Eind 2022 vond een veiling plaats voor het HersenStrijdFonds. Dit fonds zet zich in voor het onderzoek naar nieuwe behandelingen om de gevolgen van hersenletsel in een vroeg stadium te beperken.

Afgelopen juni vierden we eindelijk het 60-jarig jubileum van Dolmans Landscaping Group. Een jaar later dan gepland, kwamen alle medewerkers samen voor een groot feest in Utrecht.

Mensen vormen meer dan ooit het hart van Dolmans

Afgelopen juni vierden we eindelijk het 60-jarig jubileum van Dolmans Landscaping Group. Een jaar later dan gepland, kwamen alle medewerkers samen voor een groot feest in Utrecht. Het deed echt iets met ons om collega’s uit heel Nederland en België bij elkaar te zien. Zoveel goede mensen die allemaal dag in, dag uit hun beste beentje voorzetten voor ons mooie bedrijf!

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.