DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  1
Oog voor meer dan groen
17 feb 2023
DLG
 

Geslaagd! Wij hebben wederom het PSO 30+ certificaat van Prestatieladder Socialer Ondernemen behaald. Een belangrijke pijler in onze strategie. Dit maakt ons het grootste groenbedrijf in Nederland met een personeelsbestand dat voor meer dan 30% bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  2

De omgeving is voor ons meer dan alleen ‘groen’. Wij zetten vol in op ontwikkeling, waardering, begeleiding en opleiding. Iedereen kan zichzelf zijn en is onderdeel van de Dolmans familie.

DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  3

Trots op onze collega’s die al jaren een maatschappelijk verantwoorde dimensie geven aan ons groenaanleg en -beheer. Samen verbeteren we het leefklimaat voor mens én natuur!

DLG  Nieuwsbericht  Oog voor meer dan groen  4

DLG  Nieuwsbericht  Boom voor goede doel  1

Boom voor het goede doel

Eind 2022 vond een veiling plaats voor het HersenStrijdFonds. Dit fonds zet zich in voor het onderzoek naar nieuwe behandelingen om de gevolgen van hersenletsel in een vroeg stadium te beperken.

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.