DLG   Nieuwsbericht   Social Return Award   1
Social Return Award
6 juni 2023
DLG
 

Dolmans Landscaping Services Noord heeft de Social Return Award in ontvangst mogen nemen. Een mooie waardering door Werk in Zicht voor onze activiteiten rondom het bieden van kansen voor mensen in re-integratie trajecten.

Vanaf 2020 zijn op het gebied van groenvoorzieningsopdrachten samenwerkingspartner van Gemeente Groningen. Vanaf die periode zijn er 4 bestekken gegund, waarvan 2 inmiddels zijn afgerond. Hierin is de Social Return verplichting een vast onderdeel. Inmiddels is de 100% marge van 3 projecten ruimschoots behaald. Gedurende deze periode zijn er 15 medewerkers met een geregistreerde afstand tot de arbeidsmarkt gestart op diverse projecten.

Ontzettend trots op deze waardering én op alle initiatieven rondom Social Return van onze collega’s uit het Noorden. Meer lezen? Klik dan hier.

DLG   Nieuwsbericht   Boom voor goede doel   1

Boom voor het goede doel

Eind 2022 vond een veiling plaats voor het HersenStrijdFonds. Dit fonds zet zich in voor het onderzoek naar nieuwe behandelingen om de gevolgen van hersenletsel in een vroeg stadium te beperken.

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.