De wereld van het 'gebouwde groen'

20 juli 2023

DLG

 

Sinds 2020 richt Gerard Haven zich als Business Unit Manager van Dolmans Special Projects op groenprojecten die sterk civieltechnisch van aard zijn, zoals gebouwgebonden groen. Mede door klimaatverandering is het groen in en om gebouwen een belangrijk thema voor onze opdrachtgevers.

Een mooi artikel over zijn expertise én toegevoegde waarde is onlangs verschenen in de zomereditie van VG Visie. Lees het artikel via deze link.

DLG   Nieuwsbericht   Groene Pluim 1

Groene Pluim voor Dolmans

Wij mochten woensdag De Groene Pluim ontvangen! De wethouders van Gemeente Goes bezochten onze vestiging in Zeeland om de ‘Groene Pluim’ persoonlijk te overhandigen. Een hele mooie waardering voor onze inzet op de thema’s duurzaamheid, klimaattransitie en eerlijk werk.

DLG   Nieuwsbericht   Social Return Award   1

Social Return Award

Dolmans Landscaping Services Noord heeft de Social Return Award in ontvangst mogen nemen. Een mooie waardering door Werk in Zicht voor onze activiteiten rondom het bieden van kansen voor mensen in re-integratie trajecten.

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.