DLG   Nieuwsbericht   Groene Pluim 1
Groene Pluim voor Dolmans
29 juni 2023
DLG
 

Wij mochten woensdag De Groene Pluim ontvangen! De wethouders van Gemeente Goes bezochten onze vestiging in Zeeland om de ‘Groene Pluim’ persoonlijk te overhandigen. Een hele mooie waardering voor onze inzet op de thema’s duurzaamheid, klimaattransitie en eerlijk werk.

Tijdens de audit viel met name de integratie en het bieden van een fijne werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op. Naast het gegeven dat Dolmans als eerste bedrijf in de groenbranche in Nederland en België de certificering Great Place To Work ® draagt. De ambitieuze doelstellingen en het samenwerken met vaste regionale partners om meer impact te bereiken werden ook positief opgemerkt.

“Wij zetten ons al jaren in op verschillende vlakken van verduurzaming. Dit staat stevig verankerd in het DNA van ons bedrijf. Het is mooi om daarvoor nu ook de ‘Groene Pluim’ te krijgen. Een duurzame toekomst maken we samen, zowel binnen als buiten ons bedrijf, en daar blijven wij ons ook de komende jaren sterk voor maken”, aldus COO Joep Caris. Meer lezen? Klik dan hier.

DLG   Nieuwsbericht   Groene Pluim 2

DLG   Nieuwsbericht   Groene Pluim 3

DLG   Nieuwsbericht   Groene Pluim 4

Belangrijke aandachtspunten in de bouwteamfase van het project waren: de samenwerking met de opdrachtgever.

Durf samen te kiezen voor bouwteams!

Ook in de groensector wordt steeds vaker in bouwteamverband gewerkt. Hierbij is er geen bovenliggende partij die de overhand heeft of individueel verantwoordelijk is voor de te nemen besluiten. Dit zorgt er bij een goed werkend bouwteam voor dat alle aspecten gedegen worden belicht in de ontwerpfase en daarmee veel onvoorziene problemen kunnen worden voorkomen tijdens de realisatie.

De wereld van het 'gebouwde groen'

Sinds 2020 richt Gerard Haven zich als Business Unit Manager van Dolmans Special Projects op groenprojecten die sterk civieltechnisch van aard zijn, zoals gebouwgebonden groen. Mede door klimaatverandering is het groen in en om gebouwen een belangrijk thema voor onze opdrachtgevers.

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.