DLG   Nieuwsbericht   GPTW certified
We did it again - Great Place To Work® certified
13 juni 2023
DLG
 

We waren vorig jaar als eerste organisatie in de groenbranche binnen Nederland en België officieel Great Place To Work ® gecertificeerd. Die titel houden we ook dit jaar hoog!

Iedere collega kan jaarlijks meedoen aan de GPTW-enquête. Van hoveniers en boomverzorgers, projectleiders en management tot technische dienst en ontwerpers. Meer dan 80% heeft het dit jaar ingevuld. Dat vinden we écht knap! Deze enquêteperiode heeft beduidend impact op onze operatie.

Desondanks, zijn objectieve en waardevolle inzichten voor ons van belang. We zijn gedreven om samen elke dag beter te worden.

Wat maakt ons dan die extra goede werkgever?

Zoveel om een glimlach van te krijgen! Bekijk deze video en stay tuned. Reden om dit samen te vieren met heerlijke Limburgse vlaai!

DLG   Nieuwsbericht   Groene Pluim 1

Groene Pluim voor Dolmans

Wij mochten woensdag De Groene Pluim ontvangen! De wethouders van Gemeente Goes bezochten onze vestiging in Zeeland om de ‘Groene Pluim’ persoonlijk te overhandigen. Een hele mooie waardering voor onze inzet op de thema’s duurzaamheid, klimaattransitie en eerlijk werk.

DLG   Nieuwsbericht   Social Return Award   1

Social Return Award

Dolmans Landscaping Services Noord heeft de Social Return Award in ontvangst mogen nemen. Een mooie waardering door Werk in Zicht voor onze activiteiten rondom het bieden van kansen voor mensen in re-integratie trajecten.

DLG   Nieuwsbericht   Boom voor goede doel   1

Boom voor het goede doel

Eind 2022 vond een veiling plaats voor het HersenStrijdFonds. Dit fonds zet zich in voor het onderzoek naar nieuwe behandelingen om de gevolgen van hersenletsel in een vroeg stadium te beperken.

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.