Elk project krijgt zijn eigen DPI-omgeving. Onze voormannen voeren alle velddata in het nieuwe systeem.
Ontzorging op integrale onderhoudscontracten
18 jul 2019
DLG
LIMBURG

Op een innovatieve manier én met een omgevingsgerichte aanpak willen we de klant ontzorgen op integrale onderhoudscontracten. Daarom hebben we vorig jaar Dolmans Project Insights (DPI) laten ontwikkelen door drie studenten van de HAS Hogeschool. Dolmans Project Insights is een online beheertool waarin werkprocessen en belangrijke informatie voor medewerkers, projectleider en opdrachtgever 24/7 beschikbaar zijn. 

Hoe werkt het?

Elk project krijgt zijn eigen DPI-omgeving. Onze voormannen voeren alle velddata in het nieuwe systeem. Vervolgens kan deze ingelezen worden en vertaald worden naar dashboards als managementinformatie voor de projectleider en de opdrachtgever. De dashboards vormen een ideale basis voor het aantonen van de geleverde prestaties.

Elk project krijgt zijn eigen DPI-omgeving. Onze voormannen voeren alle velddata in het nieuwe systeem.

Onze activiteiten varieren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud.

Pius Floris Boomverzorging breidt dienstpakket uit

Pius Floris Boomverzorging Vught en Amsterdam hebben de afdeling Onderzoek & Advies uitgebreid. Sinds afgelopen maand hebben de vestigingen de nieuwe functie ‘Adviseur Natuur & Ecologie’ in huis. Een functie die in de toekomst steeds belangrijker gaat worden.

Portfolio - Hero - 2 - Dolmans Landscaping Group

DLS België start eigen maatwerkafdeling voor mensen met afstand tot arbeidsmarkt

Dolmans Landscaping Services België, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, start haar eigen maatwerkafdeling. Afgelopen maand diende het allround groenvoorzieningsbedrijf een aanvraag in bij het Departement Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid en kreeg het label toegekend. Met haar eigen maatwerkafdeling wil Dolmans Landscaping Services mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kans geven op een job.

We denken graag mee

Wil jij meer weten over deze online beheertool? Neem contact op met Mart Hoppenbrouwers, commercieel directeur Dolmans Landscaping Group.