We vertalen de behoeftes op een integrale manier en zo dragen onze specialismen bij aan een gezond leefklimaat en een groene, prettige leefomgeving.

Welkom bij
Dolmans Monsdal

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Oog voor meer dan groen

Dolmans Monsdal heeft twee vestigingen in Nederland, maar wordt versterkt door een aantal andere vestigingen waar vele medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. We zijn het grootste groenbedrijf met het PSO30+ certificaat in Nederland en beschikken over een soortgelijk label voor onze maatwerkafdeling in België. Dit houdt in dat meer dan 30% van ons totale personeel een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Daar zijn we trots op! 

Onze Dolmans Monsdal collega’s geven een maatschappelijk verantwoorde dimensie aan de groenaanleg en het -beheer voor onder andere gemeenten, ziekenhuizen en zorginstellingen. Door professionele en persoonlijke begeleiding en opleiding van onze medewerkers, ben jij verzekerd van uiterst gemotiveerde en loyale vakkrachten.

Dolmans Monsdal - Maatschappelijke meerwaarde (1)

MAATSCHAPPELIJKE MEERWAARDE

Geef als gemeente, instelling of organisatie invulling aan jouw ambities op het gebied van sociaal ondernemen en inclusiviteit. De natuur en mensen zien groeien, dat is pas echt genieten!

(1)Dolmans Monsdal - Perfecte uitvoering

PERFECTE UITVOERING

Onze medewerkers krijgen én pakken hun kansen. Daardoor krijg je betrokken en trotse medewerkers over de vloer die hun verantwoordelijkheid nemen. 

(1)Dolmans Monsdal - Integraal Beheer - Icon

TOTAAL BEHEER

Wij beheren de buitenruimte gedurende het hele jaar. We ontzorgen jou in het groenonderhoud, de verhardingen, wegmeubilair en gladheidbestrijding.

Onze familieleden

Ad evers 

Vestigingsmanager Maastricht

DAAN CAMPS

Vestigingsmanager Venray

Projecten

Natuurmonumenten -
Onderhoud hagen

MeanderGroep -
Groenonderhoud regio Zuid-Limburg

Mondriaan Zorggroep -
Groenonderhoud regio Zuid

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren