Inrichters van
buitenruimte

Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs

Voortgekomen uit een samenwerking tussen L+P Groep en Jacques van Leuken Gardens, Parks & Estates. Een onderdeel van Dolmans Landscaping Group dat zich richt op het creëren en inrichten van buitenruimten. Buitenruimten in al zijn vormen. Van groen en parken tot woonwijken en stedelijke ruimte. En van particuliere tuinen tot bedrijfsterreinen.

Urkhovenseweg 39a

5641 KA Eindhoven

T +31 (0)40 295 29 90

E info@dolmanslp.com

Beleving
in jouw
omgeving

We zijn naast een ontwerpbureau van ontwerpers en ingenieurs ook specialist op het gebied van planologie, tuin- en landschapsarchitectuur en civieltechniek.

Kortom, ons werkterrein is bijzonder breed. Wij profileren ons als creatieve kameleons die zich aanpassen aan de situatie en de wensen van de opdrachtgever. Met als belangrijkste uitgangspunt: de onmiskenbare signatuur van duurzaamheid en klasse.

Jij bepaalt hoe ver we gaan

Zowel in de ontwerp-, de bestek- en de uitvoeringsfase als bij het onderhoud en beheer stellen we een gedegen, kwalitatief hoogwaardige aanpak op. Door onze eigen expertise te versterken met de specialismen van onze andere onderdelen, kunnen we optimale controle houden op het eindresultaat. Want ook de vervolgstappen tot aan de volledige realisatie willen we graag met jou nemen. Totaalrealisatie dus. En alles in één hand!

Jij bepaalt hoever we gaan