We denken mee, zowel in hoofd als hand, met onze klanten. Wij ondersteunen om klimaatgerichte, natuurinclusieve en sociaalmaatschappelijke ambities. Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten.

Welkom bij
Dolmans L+P

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Inrichters van buitenruimte

Binnen Dolmans is L+P ontwerpers en adviseurs verantwoordelijk voor het creëren en inrichten van buitenruimten. Vanuit onze centrale ligging kunnen we heel Nederland en België bestrijken. We zijn behalve een ontwerpbureau ook specialist op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur en cultuur- en civieltechniek. Ons bureau ontwerpt buitenruimten voor onder andere gemeenten, zorginstellingen, bedrijven, vermogende particulieren, projectontwikkelaars én architecten.

Hierbij houden we rekening met zowel jouw esthetische en functionele wensen en eisen, alsook met die van de gebruikers. Daarnaast werken we regelmatig samen in bouwteamverband, als gelijk- en volwaardig projectpartner. Door samenvoeging van wederzijdse kennis, ervaring en innovatiekracht zorgen we samen voor een integrale benadering van het project.

(1)Dolmans LP - Leefbaar - Icon

Leefbaar

Wij werken oplossingen uit die invulling geven aan de uitdagingen op het gebied van biodiversiteit, klimaatadaptiviteit en circulariteit. Wij richten ons op het maken van creatieve en duurzame ontwerpen met een hoge belevingswaarde voor een prettig leefklimaat. 

Dolmans LP - Samenwerken - Icon (1)

samenwerken

Het is uiteraard mogelijk om het ontwerp gelijk in uitvoering te brengen door onze uitvoerende bedrijven. Ook staan wij nauw in verbinding met externe samenwerkingspartners zoals landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en (interieur)architecten, waardoor we de projectdoelstellingen altijd kunnen waarmaken. 

Dolmans LP - Realistisch - Icon (1)

realistisch

Wij hebben alle kennis over de feitelijke uitvoering van een ontwerp en de totstandkoming van een project in ons team. Zo kunnen we snel en concreet inzichtelijk maken of iets haalbaar en betaalbaar is. Dat doen wij vanuit zestig jaar praktijkervaring.

Onze familieleden

fred knibbeler

Directeur Dolmans L+P
ontwerpers en adviseurs

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren