We denken mee, zowel in hoofd als hand, met onze klanten. Wij ondersteunen om klimaatgerichte, natuurinclusieve en sociaalmaatschappelijke ambities.

Welkom bij
Dolmans Den Boer

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Informeren, adviseren & realiseren

Dolmans Den Boer is gevestigd in Zuid-Holland. Wij hebben de kennis in huis om projecten rondom boomverzorging, groenvoorziening en speelvoorzieningen op te pakken. We adviseren, realiseren, onderhouden en renoveren plantsoenen, parken, tuinen en sportvelden. Dolmans Den Boer is gespecialiseerd in het rooien, (ver)planten en snoeien van bomen. 

Met een groot machinepark, vakkundige medewerkers en een brede kennis over de buitenruimte willen wij altijd verbazen en verrassen. Wij richten ons dus op het ontzorgen van de opdrachtgever. 

Voor invulling aan SROI werken we nauw samen met onze andere bedrijven zoals Dolmans Monsdal om groenwerkzaamheden te laten uitvoeren door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Dolmans Den Boer - Duurzame innovaties - icon (1)

Duurzame innovaties

Er wordt gebruik gemaakt van diverse elektrische gereedschappen zoals heggenscharen en kettingzagen. Ook wordt bij de aanschaf van machines rekening gehouden met de CO2-uitstoot gedurende zijn levenscyclus. We kiezen bij voorkeur machines die het meest recent zijn ontwikkeld.

Dolmans Den Boer - Binnenstedelijk Leefklimaat - Icon (1)

Binnenstedelijk leefklimaat

Wij dragen bij aan de balans tussen het vergroten van de leef- en woonoppervlakte en het behouden en zelfs uitbreiden van de natuur voor de mens, biodiversiteit en het klimaat. 

Dolmans Special Projects - Civiele kennis - Icon

Speelgelegenheden

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en inspecteren van speeltoestellen en ondergronden. Daarbij verzorgen wij ook de aanleg van groenvoorziening en bestrating rondom de gelegenheden. Dat maakt ons een gespecialiseerde totaalpartner voor speelvoorzieningen.

Onze familieleden

Dolmans landscaping services Jan den Boer

Jan den boer

Vestigingsmanager Krimpen aan den IJssel

Hank wijnbergen

Vestigingsmanager Krimpen aan den IJssel

Projecten

Gemeente Rotterdam -
Museumpark

Gemeente Rotterdam -
Het Park

Gemeente Rotterdam -
Vergroening straatbeeld centrum

Stichting Gebouw de Heuvel -
Duurzame daken

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren