We denken mee, zowel in hoofd als hand, met onze klanten. Wij ondersteunen om klimaatgerichte, natuurinclusieve en sociaalmaatschappelijke ambities.

Welkom bij
Domans Wieringen Prins

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Wij geven groen een gezicht

Zestig jaar geleden opgericht als Wieringen Prins Hoveniers, dé toonaangevende groenvoorziener in Metropoolregio Amsterdam. We voeren projecten uit op het gebied van aanleg, beheer en onderhoud van de diverse buitenruimten van laag tot hoog. We zijn actief in diverse segmenten en ontzorgen o.a. gemeenten, bedrijven, zorginstellingen, woningcorporaties en ontwikkelaars.

We laten het gebouw en de buitenruimte op een natuurlijke manier in elkaar overvloeien en één harmonieus geheel vormen. Onze groeninrichting zorgt voor nieuwe flora en fauna in stedelijke gebieden. 

Met onze groenoplossingen creëren we een aantrekkelijk leefklimaat en geven daarmee identiteit aan een gebied. Daarnaast weten wij hoe de buitenruimte het beste ingericht en benut kan worden, zodat de bewoner of gebruiker zijn nieuwe huisvesting of werkplek positiever beleefd. 
 
Meer experts nodig? Dankzij een integrale aanpak verbinden wij gemakkelijk onze ontwerpers en adviseurs van L+P en de boomspecialisten van Pius Floris Boomverzorging. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de omgeving.

Dolmans Wieringen Prins - Snel handelen - Icon (1)

snel handelen

Wij werken hands-on en zijn gewend om opdrachten in korte tijd goed op te leveren. We kunnen vraagstukken en behoeften snel vertalen naar operationele actie. Flexibel, direct en daadkrachtig. 

Dolmans Wieringen Prins - Binnenstedelijk leefklimaat - Icon (1)

binnenstedelijk leefklimaat 

Wij bieden ecologisch onderzoek, ecologische begeleiding en educatie en geven advies over het versterken van biodiversiteit, het inrichten en beheren van natuur en over vraagstukken met betrekking tot de natuurwetgeving. Bovendien kunnen wij een ecologisch beheerplan ook adequaat uitvoeren.

(1)Dolmans Wieringen Prins - Integraal inzetbaar - Icon

Ecologisch advies & beheer

Wij dragen bij aan de balans tussen het vergroten van de leef- en woonoppervlakte en het behouden en zelfs uitbreiden van de natuur voor de mens, biodiversiteit en het klimaat. 

Onze familieleden

Christiaan musch

Vestigingsmanager Amsterdam

jules vliegen

Vestigingsmanager Amsterdam

Projecten

Gemeente Amsterdam -
Sarphatipark

Gemeente Amsterdam -
Museumplein

Gemeente Amsterdam -
Bella Vistapark

Gemeente Ouder-Amstel
en Rebo Group - Zonnehof

Gemeente Amsterdam -
Ecologisch beheer (SLA)

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren