We vertalen de behoeftes op een integrale manier en zo dragen onze specialismen bij aan een gezond leefklimaat en een groene, prettige leefomgeving. Gezonde bomen leven langer, kosten minder en leveren meer op.

Welkom bij
Dolmans Landscaping Services

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Altijd in de buurt

Met inmiddels vijf vestigingen in Nederland en twee in België zit overal een Dolmans vestiging in de buurt. We voeren projecten uit op het gebied van aanleg, beheer en onderhoud van de buitenruimte. Daarvoor hebben we alle kennis, certificeringen en een uitgebreid machinepark in huis. Wij bundelen graag onze krachten: van hoveniers, machinisten en stratenmakers tot ecologen en projectleiders. Met Dolmans Project Insights (DPI), onze online beheertool, houdt zowel de medewerker als de opdrachtgever 24/7 inzicht in de lopende werkprocessen en de belangrijkste projectinformatie. 

Meer experts nodig? Dankzij een integrale aanpak verbinden wij gemakkelijk onze ontwerpers en adviseurs van L+P en de boomspecialisten van Pius Floris Boomverzorging. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de omgeving.

Dolmans Landscaping Services - Een aanspreekpunt - Icon (1)

één aanspreekpunt

Regel alle verschillende werkzaamheden op een efficiënte manier met maar één contactpersoon vanuit Dolmans Landscaping Services. Achter de schermen leggen wij de verbindingen.

(1)Dolmans Landscaping Services - Integrale aanpak - Icon

integrale aanpak

Onze integrale benadering van groen- en buitenbeheer kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren en verhoogt tegelijkertijd de kwaliteit van de buitenruimte op korte en lange termijn.

Dolmans Landscaping Services - Duurzaam en veilig (1)

duurzaam en veilig

Samen dragen we bij aan de maatschappij door circulariteit en biodiversiteit te bevorderen. Ook ben je altijd verzekerd van professionaliteit op het gebied van veiligheid. 

Onze familieleden

Roelf schuiling

Vestigingsmanager Bunde

jeroen meijboom

Vestigingsmanager Beilen

jeanette harskamp

Vestigingsmanager Haaren

tom dewitte

Vestigingsmanager België
HercovandeLangemheen

Herco van de langemheen

Vestigingsmanager Duiven
Dolmans landscaping services Jan den Boer

Jan den boer

Vestigingsmanager Goes

Fabiola van der lingen

Adviseur Bewegen en Beleven

Buddy Wijnands

Commercieel manager

Alfred Treffers

Commercieel manager

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren